Deschide/Inchide Meniul


Radiatoare Jaga DBE

December 2006 scris de catre info

DBE Logo

Mici si puternice

Cu tehnologia Dynamic Boost Effect Jaga introduce o noua generatie de radiatoare inteligente care se adapteaza mediului pentru a obtine maximum de confort mai rapid ca niciodata.

Tehnologia revolutionara DBE

Un pas inainte, asa cum s-a trecut de la LP la CD, de la VHS la DVD. DBE inseamna radiatoare mai mici, mai puternice, mai placute si mai inteligente.

DBE on Strada

Dimensiuni compacte

Radiatoarele mai mici sunt mai frumoase. Dynamic Boost Effect creste semnificativ puterea radiatoarelor. Rezultatul? Radiatoare mai mici care ocupa mai putin spatiu si ofera posibilitatea unei game foarte mari de modele si design-uri.

Putere mare

Standby, confort si boost. DBE selecteaza automat modul de lucru pentru a acoperi necesarul de caldura de la momentul respectiv. In modul confort, puterea este marita cu 50%, iar in modul boost cu pana la 250%. Sistemul calculeaza automat necesarul de caldura la momentul respectiv, asigurand confortul dumneavoastra.

Caldura rapid pana in cel mai indepartat colt

Radiatoarele cu DBE incalzesc o camera de 9 ori mai rapid decat sistemul clasic, asta insemana ca nu trebuie sa incalziti atunci cand nu aveti nevoie, iar in momentul in care este necesar o puteti face foarte repede. Sistemul DBE creeaza o mai buna distributie a temperaturii in camera, veti avea aceeasi temperatura langa radiator, cat si in coltul cel mai indepartat al camerei.

Economii de 15% pana la 25%

Incalzeste mult mai rapid

La un radiator traditional dureaza pana se incalzeste aerul astfel incat sa se creeze circulatia necesara prin interiorul radiatorului. Prin intermediul sistemului DBE, circulatia aerului se face rapid, fara a se mai pierde timp si energie.

DBE inside
Mai putina inertie termica

Cu cat temperatura camerei se apropie de temperatura dorita, automat se reduce puterea radiatorului, din timp, astfel incat sa nu se incalzeasca mai mult decat este necesar. La radiatoarele clasice, chiar si cand sunt echipate cu sistem de reglare a temperaturii (robinet cu termostat, sau altele), incalzirea continua peste temperatura dorita producand risipa de energie. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista suficient de mult agent termic in radiatorul clasic, pentru a incalzi in continuare pentru o perioada.

Ecologice

Datorita faptului ca incalzesc mai rapid si creeaza economii, acestea inseamna mai putin combustibil utilizat. Se stie ca la arderea combustibililor fosili se creeaza CO2 (dioxid de carbon) care contribuie la crearea efectului de sera. Mai putin combustibil utilizat, mai ecologic.

Low-H2O si DBE

Combinatia intre cele doua sisteme este deosebita: cel mai avansat sistem de incalzire statica cu un sistem inteligent de furnizare a caldurii. Sistemul DBE contine senzori de temperatura high-tech controlati de catre un microprocesor. Cele doua sisteme garanteaza o capacitate mai mare de incalzire, timpi de reactie rapizi si o utilizare economica.

Senzorii de temperatura monitorizeaza constant temperatura din camera si temperatura din radiator. Daca temperatura scade sub cea programata, automat se trimite un semnal la microprocesor care mareste puterea radiatorului.

DBE schematics

DBE VentilatorsDBE exampleDBE exampleDBE example

Radiatoare cu sistem DBE la www.radiatoare-decorative.ro 


0 Comentarii to “Radiatoare Jaga DBE”

  1. Nici un comentariu

Lasa un comentariu