Deschide/Inchide Meniul


Cautare radiatoare de otel

February 2007 scris de catre info

In situatia in care doriti sa aflati preturi la radiatoare de otel pe Centrale.ro sau Calorifere.ro, exista o modalitate de a afla rapid ceea ce cautati.

In sectiunea de cautare puteti tasta modelul dorit. Astfel, sa presupunem ca doriti sa cautati un radiator de otel cu doua panouri radiante cu doua randuri de convectoare, cu inaltime de 600 si lungime de 1000, tastati 22X600X1000. Daca urmariti legatura veti observa ca se afiseaza toate radiatoarele cu caracteristicile cautate. Sirul de cautare este continuu, fara spatii, iar cifrele sunt legate cu X.

Dupa cum observati, primul grup de cifre reprezinta numarul de panouri radiante si numarul de convectoare. De obicei se produce confuzia cu adancimea radiatorului. Se aleg radiatoare de 11 crezand ca au 11 cm adancime, dar daca observati, daca s-ar fi pastrat ideea, ar fi trebuit sa se cheme 110, pentru ca celelalte cifre sunt in mm.

Modelul 22 Delonghi:

Modelul 22 Delonghi

Ca dimensiuni aproximative, la modelul 11, radiatoarele au ~5 cm (50 mm), cele de 22 ~10 cm (100 mm), iar cele de 33 ~15 cm (150 mm). Pentru dimensiuni exacte intrati pe pagina de prezentare a modelului.

De retinut: Primul grup de cifre reprezinta numarul de panouri radiante si numarul de convectoare, NU adancimea radiatorului.

Cautarea se face dupa modelXinaltimeXlungime.


0 Comentarii to “Cautare radiatoare de otel”

  1. Nici un comentariu

Lasa un comentariu